logo curatare canapele

Curatare canapele pe loc Bucuresti

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Cum poti curata singur o canapea din material textil


Unul dintre principalele motive pentru care canapelele din material textil sunt cumpărate de numeroase persoane îl reprezintă ușurința cu care acestea pot fi curățate. Pentru a-ți curăța singur canapeaua din material textil urmărește pașii pe care ți-i vom descrie.

Pasul 1. Aspiră viguros canapeaua pentru a îndepărta praful și reziduurile de murdărie. Utilizează furtunul aspiratorului împreună cu accesoriul pentru curățarea textilelor.

Pasul 2. Freacă petele cu o perie curată și uscată. Asta va ajuta la scurgerea crustelor impregnate în țesătură.

Pasul 3. Îndepărtează pernele pentru șezut, cele pentru spate și pe cele moi. Aspiră și curăță zonele proaspăt descoperite.

Pasul 4. Verifică eticheta ce conține instrucțiunile de îngrijire a canapelei. Obiectele de mobilier din matrerial textil sunt însoțite de unul până la 4 coduri care indică ce tip de produse pot fi folosite pentru curățarea lor, și anume: W reprezintă produsele de curățare pe bază de apă, S se referă la detergenții ce nu conțin apă, S/W reprezintă ambele tipuri de detergenți, iar X  se referă doar la aspirare, nu implică utilizarea produselor de curățare.

  • Dacă propria ta canapea este etichetată cu litera X, misiunea ta este încheiată. Rezistă tentației de a folosi orice fel de soluție de curățare, care poate păta sau deteriora țesăturile.

Pasul 5. Găsește o soluție adecvată de curățare. Cele mai bune produse de curățare pe bază de apă includ săpunu delicat, detergent de vase, produse de curățare a covoarelor și șampoane de curățare a tapițeriilor. Solvenții care nu conțin apă includ spirt, alcool pur precum gin sau vodka, solvenți pentru curățare uscată, șervețele umede pentru bebeluși și soluții oxigenate ce nu conțin înălbitori.

Pasul 6. Testează soluția pe o zonă mai puțin vizibilă. Așteaptă ca țesăturile să se usuce înainte de a constata dacă au fost sau nu deteriorate.

Pasul 7. Curăță petele. Aplică o cantitate mică din soluția de curățare direct pe pată, asigurându-te că nu ai  exagerat. Cu condiția ca materialul tău să suporte, încearcă următoarea metodă:

  • Aplică spirt pe petele de cerneală.
  • Așează un șervețel de hârtie sau o cârpă din pânză peste petele de ceară și treci rapid cu fierul de călcat peste aceasta.
  • Aplică gheață peste petele de gumă de mestecat până când acestea se întăresc, apoi decojește-le; concomitent, freacă petele cu unt, decojește-le, iar apoi îndepărtează grăsimea cu apă și săpun.
  • Aplică bicarbonat de sodiu și apă pentru mirosurile neplăcute, lasă materialul să se usuce, apoi aspiră.
  • În cazul unei canapele foarte murdare pe a cărei etichetă întâlnești codurile W sau SW, rulează totul în mașina de spălat rufe la un ciclu delicat de spălare, cu un detergent delicat pe care l-ai testat în prealabil.

Pasul 8. Curăță uscat petele dacă este nevoie. Soluțiile pe bază de apă implică o durată mare pentru evaporare.

Pasul 9. Periază zonele tratate cu o perie uscată și curată. Materialul textil tinde să se întărească după ce a fost curățat, însă poate reveni la textura normală cu puțin periaj.

Pasul 10. Reasamblează canapeaua. Acum ar trebui să arate ca nouă!


Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum