logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Canapele mai curate ca niciodata


Atunci când vine vorba de curățarea canapelelor, există nenumărate surse care ne pot furniza trucuri – prieteni, rude, internet sau chiar reviste. Dar oare aceste trucuri sunt întotdeauna eficiente?

in ce consta curatarea canapelei

Este indicat să aspirăm cât de des canapelele, pentru ca praful să fie îndepărtat, și chiar să le periem utilizând soluții comerciale pentru a reîmprospăta culorile sau mirosul din încăpere. Însă aceste soluții  sau trucuri aplicate pentru curățarea canapelelor nu dau întotdeauna rezultate.

Dacă pe canapea apare o pată și acționezi într-un interval scurt de timp, atunci șansele ca aceasta să dispară sunt mari. Însă dacă petele sunt vechi, sau dacă mirosul și culorile nu mai sunt la fel de proaspete chiar și după curățarea uzuală, se impune o curățare profesională. Iată în ce constă aceasta:

Cu ajutorul unui aspirator profesional, un amestec de soluții sub formă de spumă este pulverizat pe suprafața și în profunzimea fibrelor textile ale canapelei, fiind apoi este extras puternic. Această metodă nu implică riscuri, precum deteriorarea fibrelor textile sau umezirea în exces a acestora. De aceea, canapeaua poate fi utilizata la foarte scurt timp după curățare.

Dacă mulți dintre noi se gândesc la faptul că o curățare a canapelei ajută doar la obținerea unui aspect plăcut și a unui aer proaspăt, trebuie știut faptul că această tehnica implică multe alte beneficii.

De exemplu, în momentul în care produsele profesionale din care este alcătuită spuma acționează, acarienii, bacteriile, praful și alergenii sunt îndepărtați definitiv, canapeaua devenit o piesă de mobilier mai sigură și mai confortabilă.

Curățarea canapelei constă, mai exact, într-o mică investiție în sănătate și în igiena locuinței. Acest lucru reiese din faptul că atunci când te odihnești pe o canapea curată, ferită de dăunători, nu vei mai fi predispus la apariția unor afecțiuni respiratorii, alergii sau chiar afecțiuni mai grave.

După cum știm cu toții, copiii sunt predispuși la afecțiuni deoarece intră des în contact cu piesele de mobilier, fiind atrași de tot ceea ce se află în jurul lor. Dacă pe canapea există praf, murdărie sau bacterii, acestea pot ajunge nu numai pe pielea copiiilor, ci pot fi înghițite și provoca afecțiuni complexe.

De aceea, am constatat că o investiție într-un proces de curățare al canapelelor, nu este doar una ce ține de aspectul locuinței, ci poate fi considerat o investiție în sănătatea și bunăstarea noastră și a celor dragi nouă.


Alte articole despre curatare canapele:

protectie garantata prin servicii de curatare canapele
curatare canapele pentru comfort si igiena
solutii profesionale pentru curatat canapele
curatare si igiena la preturi accesibile servicii pentru canapele
curatare profesionala canapele fara efort
avantajele procesului de curatare canapele
fii expert in curatarea canapelelor
importanta curatarii canapelelor
canapele mai curate ca niciodata
solutia pentru canapele mereu curate
produse profesionale pentru o curatare profunda a canapelelor
scapa de acarienii din canapea printr-o curatare profesionala
ce avantaje avem atunci cand curatam cu spuma canapeaua
temerile ce tin de curatarea canapelelor vor disparea
in ce consta curatarea canapelei

 

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum