logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete de grasime de pe canapea


Atunci când este necesară îndepărtarea petelor de grăsime, probabil luați în calcul și grăsimea din casele dumneavoastră. V-ați gândit vreodată că, încercând să curățați chiar dumneavoastră, ați putea face ca petele de grăsime să devină și mai intense?

curatare pata de grasime de pe canapea

De aceea, trebuie să analizați foarte bine metodele de curățare, pentru a nu risca să obțineți niște canapele murdare și, totodată, inestetice.

După o lungă săptămână de muncă, să comandați câteva pizza și să vizionați un film bun poate fi similar cu tot ceea ce v-a recomandat medicul. Dar atunci când petele de grăsime de la delicioasa pizza vor ajunge pe canapeaua dumneavoastră, veți avea nevoie de o soluție rapidă pentru a le îndepărta.

Urmând pașii pe care îi vom prezenta, puteți fi siguri de faptul că obiectele dumneavoastră de mobilier favorite nu vor fi afectate de câteva pete de grăsime.

 

Iată prima metodă cu ajutorul căreia puiteți îndepărta petele de grăsime de pe canapea

 1. Primul lucru pe care tebuie să îl faceți atunci când curățați petele de grăsime de pe canapea este să îndepărtați toate reminiscențele de grăsime uscată cu o ustensilă de plastic. Dacă pata de grăsime este umedă, tamponați excesul de grăsime utilizând un prosop de hârtie curat.
 2. Folosiți puțin bicarbonat de sodiu presărându-l pe suprafața petei. Asigurați-vă că pata este complet acoperită.
 3. Lăsați bicarbonatul de sodiu să absoarbă grăsimea de pe canapea timp de 15-20 de minute.
 4. Folosind un aspirator prevăzut cu perie, aspirați bicarbonatul de sodiu de pe suprafața afectată.
 5. Umeziți un prosop cu apă și solvent uscat de curățare. Apăsați cu prosopul pata de grăsime.
 6. Dacă pata de grăsime continuă să fie vizibilă, repetați cei 5 pași până când aceasta dispare.

O altă metodă de curățat canapele de pete de grăsime implică utilizarea pudrei pentru bebeluși. Pașii sunt următorii:

 1. Îndată ce ați descoperit pata de grăsime de pe canapea, pulverizați o cantitate însemnată de pudră pentru bebeluși pe suprafața petei. Asigurați-vă că pata este acoperită în întregime deoarece astfel va fi absorbită grăsimea, fiind extrasă din țesătură.
 2. După câteva minute, periați pata, îndepărtând reziduurile de pudră. Repetați apoi primul pas.
 3. Folosiți o perie pentru frecat și pulverizați o cantitate generoasă de soluție pentru curățat canapea în zona afectată. Asta va contribui la îndepărtarea petei și este foarte utilă atunci când vă întrebați cu ce ați putea curăța petele de grăsime de pe canapele.
 4. Turnați puțin detergent lichid de vase cu bune abilități de îndepărtare a grăsimii pe un prosop curat și aplicați soluția pe pata de grăsime.
 5. Tamponați pata cu un prosop umed în mod continuu.
 6. Dacă pata continuă să fie vizibilă, repetați primii 5 pași de câte ori este necesar, până când pata nu mai este vizibilă.

Da, există încă o soluție pentru curățare canapea care vă va răspunde la întrebări. Această metodă de curățare a petelor de grăsime implică mai multe ingrediente.

 1. Pentru început, acoperiți pata de grăsime cu puțin detergent lichid de vase și lăsați să acționeze câteva minute.
 2. Folosind un prosop curat, clătiți zona afectată a canapelei cu puțină apă caldă.
 3. Apoi, amestecați părți egale de apă și amoniac. Aplicați soluția folosind un burete curat, direct pe pata de grăsime.
 4. Frecați zona afectată.
 5. Utilizați un șervețel pentru bebeluși și frecați pata. Alcoolul din servețel va ajuta la îndepărtarea grăsimii.
 6. Dacă pata este încă vizibilă, înmuiați un prosop curat în puțina apă și 3% apă oxigenată. Frecați pata pentru a se usca și curățați reminiscențele.

Nu uitați! Aceste trucuri sunt sugerate doar pentru întreținere! Dacă aveți orice îndoială cu privire la un anumit tip de pată, sau dacă aveți de-a face cu o pată extrem de dificilă, nu ezitați să apelați cât mai repede la echipa noastră de profesioniști în curățare canapele!


Așadar, atunci când este timpul să rezolvați o problemă precum îndepărtarea petelor de pe canapele, una dintre aceste trei metode ar trebui să fie de ajutor. Dacă însă unele pete de grăsime persistă, nu evitați să ne contactați, iar echipa noastră de profesioniști vă va curăța canapelele într-un timp foarte scurt, cu echipamente de ultimă generație.

Experții noștri folosesc o tehnologie inovatoare, cea de injecție-extracție, utilizând detergent lichid industrial care îndepărtează și cele mai dificile pete.


Articole curatare pete de pe canapele

curatare pata vin din canapea
curatare pata cerneala din canapea
curatare pata oja din canapea
curatare pete struguri din canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum