logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete de marker de pe canapea


Cu toții folosim markere zilnic, la orice vârstă, pentru a realiza o mulțime de lucruri. De la semnele de susținere pentru echipa favorită atunci când vine vorba de sport, până la cărțile de colorat și operele de artă de pe frigider, markerele lasă urme vizibile ce pot lumina ceea ce ne înconjoară.

curatare pete marker de pe canapea

Și uneori, aceste urme vizibile se pot transforma în pete greu de tratat. Nu vă faceți griji – dacă sunteți în căutarea unor experți în curățarea petelor de marker de pe canapele, vă aflați în locul potrivit. Vă vom prezenta ghidul de îndepărtare a petelor de marker de pe canapele chiar la dumneavoastră acasă.

Înainte de a discuta despre modalitățile de îndepărtare a acestor pete dificile de pe canapele, trebuie să stiți că există numeroase tipuri de marker, concepute pentru a fi utilizate în diverse scopuri. Acestea sunt:

 • Marker-ul permanent – poate scrie pe lemn, sticlă, metal, piatră sau plastic, fiind rezistent la apă
 • Marker-ul utilizat pentru a accentua o porțiune deja scrisă
 • Marker-ul de securitate – conține cerneală fluorescentă (dar invizibilă) – este folosit pentru a marca obiectele valoroase în cazul în care acestea sunt furate (se poate vizualiza numele proprietarului folosind razele ultraviolete)
 • Marker-ul non-permanent – folosește cerneală ce se va șterge și conține mai puține materiale toxice decât unele cerneluri permanente

În ceea ce privește chestiunea menținerii canapelelor curate, este aproape imposibil să evităm anumite tipuri de murdărie. Atunci când suntem grăbiți, putem aduce praf și murdărie de afară direct pe canapele, factori ce pot fi îndepărtați printr-o simplă aspirare.

Dar ce facem în cazul petelor mai dure, precum cele produse de un marker? Cum tratăm acest tip de pete?

Dacă vă confruntați cu o pată de marker apărută pe canapeaua dumneavoastră și vă întrebați cum ați putea să o îndepărtați, noi vă oferim cele mai bune sfaturi. Urmând întocmai pașii de mai jos, veți fi capabil să puneți în aplicare metode care vă vor face canapelele să arate chiar mai bine decât au arătat până acum.

Prima metodă implică îndepărtarea petelor produse de marker-ul permanent pe canapeaua dumneavoastră:

 • Pulverizați o cantitate generoasă de fixativ care nu conține uleiuri pe o cârpă.
 • Tamponați ferm pata de marker.
 • Repetați procedura de câte ori este nevoie, până când pata nu mai este vizibilă.

Există și o a doua metodă în ceea ce privește curățarea canapelelor pe care și-au facut apariția pete de marker. Iată pașii ce trebuie urmați:

 • Odată ce ați descoperit pata, folosiți o cârpă curată pentru a îndepărta orice reminiscență de pe suprafață. Dacă pata este umedă și acționați rapid, este posibil să reușiți să curățați o parte din petele colorate înainte ca acestea să pătrundă în fibrele canapelei.
 • Aplicați o cantitate generoasă de detergent de vase pe o cârpă umedă și curată și ștergeți pata.
 • Pata de marker ar trebui să se estompeze treptat, pe măsură ce aplicați presiune pe zona afectată.

Cea de-a treia metodă folosește soluții comerciale produse pentru îndepărtarea petelor de cerneală, tuș și marker. Procedura este următoarea:

 • Pulverizați soluția pe zona afectată.
 • Folosind o cârpă curată, ștergeți pata de marker până când începe să se estompeze.

Și astfel ați reușit – câteva metode simple de îndepărtare a petelor de marker.

Este important ca întotdeauna să testați metodele de curățare pe zone mai puțin vizibile ale canapelelor.

Nu uitați! Aceste trucuri sunt sugerate doar pentru întreținere! Dacă aveți orice îndoială cu privire la un anumit tip de pată, sau dacă aveți de-a face cu o pată extrem de dificilă, nu ezitați să apelați cât mai repede la echipa noastră de profesioniști în curățare canapele!

Articole curatare pete de pe canapele

curatare pata rugina din canapea
curatare pata cerneala din canapea
curatare pata oja din canapea
curatare pete ceara din canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum