logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete de mucegai de pe canapea


Atunci când auziți cuvântul  „mucegai”, aveți o ușoară tendință de a vă ascunde, nu-i așa? Nu este cel mai frumos cuvânt pe care îl puteți auzi, și cu siguranță nu este cel mai ușor de curățat.

curatare pata mucegai de pe canapea

Dar înainte de a detalia procesul de curățare a mucegaiului de pe canapele, să aflăm ce se întâmplă de fapt cu mucegaiul cu care vă confruntați.

Ce este mucegaiul?

Mucegaiul este un tip de ciupercă ce se dezvoltă, în general, în mediile umede. Din momentul în care s-a descoperit că mucegaiul poate provoca infecții ale sinusurilor, alergii, iritații ale ochilor și multe alte afecțiuni, s-a constatat faptul că a investi energie în curățarea casei și a canapelelor este un lucru extrem de benefic pentru sănătate.

Este foarte adevărat faptul că petrecem foarte mult timp pe canapele, acasă. Ne întindem, ne relaxăm și ne odihnim după zilele obositoare de muncă.

Dar cât de comfortabil vă simțiți atunci când vă confruntați cu o pată de mucegai pe canapeaua dumneavoastră? Cu siguranță nu este cel mai fericit moment, dar nu vă îngrijorați. Puteți să îndepărtați chiar dumneavostră petele de mucegai de pe canapele cu ajutorul câtorva metode de încredere.

Este important să acționați atunci când descoperiți orice semn al apariției unei pete de mucegai, deoarece timpul este esențial în tratarea acestei probleme.

Metoda utilizată pentru curățarea canapelei de petele de mucegai implică realizarea următorilor pași:

 1. Amestecați o parte de apă oxigenată cu 5 părți de apă.
 2. Aplicați soluția creată pe un prosop curat, pe care să îl puteți arunca după utilizare. Presați ușor pata, acționând dinspre exterior către interior.
 3. Lăsați zona afectată a canapelei să se usuce.

Un alt discomfort pe care mucegaiul de pe canapele îl creează este mirosul neplăcut. Fie că sunteți singur acasă, fie că găzduiți musafiri, este absolut necesar să aveți canapele care să fie curate, dar să și miroasă proaspăt. Dacă observați că o zonă a canapelei dumneavostră are un miros neplăcut, acesta ar putea fi un semn că mucegaiul își face simțită prezența în interiorul sau exteriorul canapelei.


Așadar, am ales să vă prezentăm și câteva metode pentru a îndepărta mirosul neplăcut și, implicit, pentru a preveni apariția petelor de mucegai de pe canapele dumneavoastră.

 1. Îndată ce descoperiți mirosul, începeți să aspirați zona afectată cât mai curând posibil. Dacă aveți posibilitatea, folosiți un aspirator mai puternic față de cele de dimensiuni reduse. Asta va ajuta la îndepărtarea unei cantități mai mari de praf și murdărie de pe zona afectată.
 2. Amestecați o cană de oțet cu două căni de apă caldă. Asigurați-vă că nu adăugați prea mult oțet, dacă nu doriți să creați un miros prea înțepător în casa dumneavoastră.
 3. Turnați această soluție într-un tub de spray înainte de a o aplica pe canapea. Asta vă va oferi siguranța că nu veți îmbiba fibrele canapelei, lucru ce ar putea produce formarea unor noi pete de mucegai.
 4. Apoi, turnați o cantitate generoasă de bicarbonat de sodiu direct pe zona pătată a canapelei
 5. Lăsați canapeaua să se usuce, apoi aspirați complet bicarbonatul de sodiu.

O altă metodă de eliminare a mirosului neplăcut de mucegai de pe canapelele dumneavoastră este aceasta:

 1. Aspirați canapeaua imediat ce descoperiți mirosul de mucegai.
 2. Folosiți o soluție comercială sub formă de spumă pentru curățat canapele și frecați canapeaua utilizând un burete. Lăsați canapeaua să se usuce 20 de minute.
 3. Odată ce zona afectată a canapelei este uscată, aspirați canapeaua pentru a finaliza procedura.

De cele mai multe ori, mulți dintre noi nu știm cum trebuie să procedăm pentru a curăța canapelele. De aceea, este esențial să urmăm pașii descriși de profesioniști. Astfel, canapelele și casele noastre vor căpăta un aspect și un aer proaspăt, de curățenie, oferindu-ne energie și o stare de bine.

Nu uitați! Aceste trucuri sunt sugerate doar pentru întreținere! Dacă aveți orice îndoială cu privire la un anumit tip de pată, sau dacă aveți de-a face cu o pată extrem de dificilă, nu ezitați să apelați cât mai repede la echipa noastră de profesioniști în curățare canapele!

Articole curatare pete de pe canapele

curatare pata mustar din canapea
curatare pata mucegai din canapea
curatare pata ruj din canapea
curatare pata vin din canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum