logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete de oja de pe canapea


În mijlocul haosului cotidian, gasiți în sfârșit puțin timp să vă răsfățați. Casa este curată, rufele sunt spălate, și vă așezați pentru câteva ore pentru a beneficia de tratamente tip spa chiar la dumneavoastră acasă (puțin mai accesibil decât la salonul de manichiură, dacă încercați să economisiți bani). Ce ar putea merge prost?

curatare pata de oja de pe canapea

Într-un moment de neatenție, vărsați accidental niște lac de unghii. Nu urâți acel moment când acea picătură ajunge exact pe cea mai vizibilă zonă a canapelei dumneavoastră?

Petele de ojă par să invadeze teritoriul atunci când vine vorba de răsfăț. Ei bine, nicio grijă, există modalități de curățare canapele de petele de ojă, care se pot realiza foarte simplu.

Mai întâi, să aflăm din ce este produs lacul de unghii

Cele mai multe oje sunt produse din nitroceluloză care este dizolvată într-un solvent. Ele conțin și:

 • Solvenți
 • Agenți de colorare
 • Plastifianți
 • Agenți de regenerare
 • Polimeri adezivi

Într-o lume ideală, ar exista foarte mult timp liber pe care să îl petreceți în saloanele de înfrumusețare. Însă în lumea reală, poate fi foarte dificil de cele mai multe ori să vă faceți timp pentru o manichiură profesională. Într-o criză de timp, sunteți nevoite să vă efectuați dumneavoastră înșivă manichiura, nu-i așa?

În intenția de a economisi timp și bani, așezați recipientul în care există lac de unghii pe canapea. Având suficient timp să vizionați și emisiunile dumneavoastră favorite, începeți să vă colorați unghiile cu ojă. Aveți un prosop pe canapea, deci nu aveți de ce să vă îngrijorați. Dar, brusc, se întâmplă. Ați atins recipientul de ojă și, fără să realizați, v-ați ales cu o „drăguță” pată de lac de unghii pe canapea. Ce este de făcut?

Iată care sunt pașii ce trebuie urmați pentru curățarea unei canapele pătate cu lac de unghii!

Prima metodă implică utilizarea fixativului de păr, astfel:

 • În momentul în care descoperiți o pată de ojă pe canapeaua dumneavoastră, turnați apă rece peste ea.
 • Pulverizați de 15-20 de ori consecutiv fixativ de păr, apoi stropiți de 4-5 ori cu spirt. Acesta este cel mai indicat mod de curățare atunci când vă întrebați cum ați putea curăța oja de pe canapele.
 • Folosind o periuță, frecați direct pata de ojă pentru aproximativ un minut. În timp ce frecați, continuați să turnați apă rece, curată peste pată pe întreaga durată a procesului de curățat canapea.
 • Repetați acest proces pană când pata de lac de unghii nu mai este vizibilă.

O a doua metodă de curățare a canapelei în cazul apariției petelor de ojă este foarte promițătoare. Iată care sunt pașii:

 • Odată ce ați vărsat lac de unghii pe canapea, încercați să absorbiți cât mai mult din pată cu un prosop curat de hârtie sau cu un prosop curat de bucătărie. Nu frecați pata, pentru că este posibil să o accentuați.
 • Dacă folosiți un prosop de bucătărie, folosiți continuu porțiunile curate ale acestuia pentru a evita întinderea petei.
 • Aplicați delicat dizolvant de unghii care să nu conțină acetonă direct pe pată. Astfel, ar trebui ca pata să dispară de pe canapea.

Soluții alternative cu ajutorul cărora puteți îndepărta petele de ojă de pe canapele

În funcție de tipul canapelei pe care o dețineți, dar și de mărimea petei de lac de unghii, va trebui să încercați câteva metode de curățat canapele pentru a o găsi pe cea mai potrivită.

 • Soluții comerciale pentru curățat geamuri – După ce descoperiți pata de ojă, ștergeți cât de mult puteți pentru a îndepărta orice exces de lac de unghii. Folosind un burete sau un prosop de bucătărie, aplicați o cantitate mică de soluție pentru curățarea geamurilor pe pată și frecați în sens circular. Clătiți zona afectată cu apă și lasați să se usuce. Pata ar trebui să dispară.
 • Fixativ – Umeziți pata cu o cantitate însemnată de apă. Folosind fixativ, pulverizați direct pe pată de aproximativ 15 ori. Frecați zona afectată cu o periuță de dinți timp de două-trei minute. Repetați procedura de 3 sau 4 ori, sau până când pata de ojă a dispărut.
Nu uitați! Aceste trucuri sunt sugerate doar pentru întreținere! Dacă aveți orice îndoială cu privire la un anumit tip de pată, sau dacă aveți de-a face cu o pată extrem de dificilă, nu ezitați să apelați cât mai repede la echipa noastră de profesioniști în curățare canapele!

Articole curatare pete de pe canapele

curatare guma mestecat din canapea
curatare pata grsime din canapea
curatare pata ulei de pe canapea
curatare pata ciocolata din canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum