logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete de rugina de pe canapea


Chiar dacă rugina nu pare a fi un factor pe care îl întâlniți zilnic, petele de rugină au un mod meschin de a se strecura în casele dumneavoastră. Pentru a îndepărta petele de rugină existente pe canapelele dumneavoastră, urmați pașii recomandați de profesioniștii noștri.

curatare pata rugina de pe canapea

Atunci când vă confruntați cu orice tip de pată apărută pe canapeaua dumneavoastră, este de mare ajutor să știți ce conține, de fapt, pata. Astfel, veți ști și cum să acționați pentru îndepărtarea acesteia.

Rugina este de fapt produsă din oxizi de fier și este cunoscută și sub denumirea de oxidare. Științific vorbind, rugina apare în momentul în care oxigenul și fierul reacționează în prezența apei și umidității aerului.

Deci cum reușește rugina să se strecoare pe canapelele dumneavoastră, și cum ar trebui să abordați problema modului de curățare?

Canapelele pot fi pătate de o multitudine de factori, petele atrăgând atenția într-un mod neplăcut. Dar ce este de făcut atunci când vă confruntați cu o pată de rugină pe canapea?

Vă vom prezenta cele mai eficiente proceduri de curățare a ruginii de pe canapelele dumneavoastră, cu minim de efort.

Prima metodă de curățare a canapelelor

  1. Folosind un cuțit de bucătărie, curățați orice urmă vizibilă de rugină de pe fibrele textile. Această procedură de curățare vă va ajuta să îndepărtați rugina de pe canapea. Acționați cu atenție pentru a nu compromite fibrele în timpul curățării.
  2. Turnați detergent de vase pe un burete. Aplicați direct pe pată și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
  3. Folosiți o cârpă albă, pe care să o puteți arunca după utilizare, presați cu ea pata de rugină, ștergând în mod repetat zona afectată. Pata de rugină ar trebui să se transfere, treptat, pe cârpă.
  4. Dacă pata de rugină nu dispare, amestecați două căni de apă caldă cu o lingură de amoniac.
  5. Turnați amestecul de amoniac și apă direct pe pata de rugină. Lăsați să acționeze 5 minute. Ștergeți pata cu o porțiune curată a cârpei albe.
  6. Dacă pe canapea rămân reziduuri ale petei de rugină, amestecați zeamă de lămâie, oțet alb și sare și aplicați amestecul direct pe pata de rugină. Lasați să acționeze câteva ore, apoi ștergeți cu o cârpă umedă.

Urmând cu atenție pașii de mai sus, nu va mai trebui să vă îngrijorați data viitoare când vă veți confrunta cu pete de rugină apărute pe canapelele dumneavoastră.

Aici aveți o altă modalitate care vă va fi de folos atunci când vine vorba de curățarea canapelelor de petele de rugină:

  1. Aplicați direct pe pată o cantitate generoasă de zeamă de lămâie și sare.
  2. Lasați câteva minute să acționeze.
  3. Turnați apă fierbinte direct pe zona pătată a canapelei. În acest mod, pata de rugină ar trebui să dispară.

Este important ca întotdeauna să testați metodele de curățare pe zone mai puțin vizibile ale canapelelor.

Nu uitați! Aceste trucuri sunt sugerate doar pentru întreținere! Dacă aveți orice îndoială cu privire la un anumit tip de pată, sau dacă aveți de-a face cu o pată extrem de dificilă, nu ezitați să apelați cât mai repede la echipa noastră de profesioniști în curățare canapele!


Articole curatare pete de pe canapele

curatare pete ceara din canapea
curatare pete marker din canapea
curatare pata grsime din canapea
curatare pata de sange din canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum