logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete de sange de pe canapea


Când vine vorba de curatare, produsele menajere îndepărtează murdăria și mirosurile neplacute, nu-i așa? Însă dintotdeauna au existat și mici incidente casnice, care vă pot afecta inclusiv piesele de mobilier.

curatare pata de sange de pe canapea

Atunci când plasturii nu sunt eficienți, ce ar trebui să folosiți pentru a curăța petele de sânge existente pe diverse suprafețe în casele dumneavoastră?

A venit momentul să aflați!

De ce pătează sângele?

Simplu spus, sângele este alcătuit din celule și un lichid apos, numit plasmă. Din moment ce plasma este formată în proporție de 93% din apă, vă imaginați că o pată de sânge ar trebui să fie îndepărtată foarte ușor, nu-i așa?

Ei bine, în niciun caz. Petele de sânge ocupă un loc fruntaș pe lista petelor dificil de îndepărtat, dar asta nu înseamnă că nu puteți scăpa de ele.

Folosiți apă cât mai repede!

Apa este cu siguranță prietena dumneavoastră atunci când vine vorba de petele de sânge; dar la fel și timpul. Cu cât veți acționa mai repede, cu atât veti avea mai multe șanse de a îndepărta pata.

Dacă pata de sânge a apărut recent, folosiți apă rece în loc de apă caldă,. Există posibilitatea să o puteți curăța cu un prosop înainte de a se usca. Apa caldă determină pata să iasă la suprafață, în timp ce apa rece determină opusul.

Sfaturi pentru curățarea canapelelor prin îndepărtarea petelor de sânge

O zi agitată poate face mobila și canapelele să fie vulnerabile în fața multor pete. De la murdărie, la mâncare și praf, luăm în considerare toate tipurile de substanțe care provoacă pete fără să ne dăm seama. Iar ultimul lucru pe care vi-l doriți pe canapea sau scaun este o pată de sânge, nu-i așa?

Tipuri de canapele

Înainte de a încerca să îndepărtați o pată de sânge de pe canapea, este important să știți cu ce material aveți de-a face. Există 8 tipuri de fibre din care se produc canapele, care au diferite proprietăți:

 • Lână
 • Bumbac
 • Nailon
 • Piele
 • Poliester
 • Raion
 • Acril
 • Olefin

În anii 1800, canapelele erau diferite. Pe atunci, canapelele erau făcute din păr de cal, porc și vacă, împreună cu paie și fân. Industria a apelat, mai nou, la mai multe materiale sintetice, întâlnite și în lista de mai sus. Pernuțele, de exemplu, sunt produse dintr-o spumă de înaltă densitate, care le ajută să își păstreze forma.

Cum scăpați de petele de sânge de pe canapele

Pentru a întreține forma și calitatea canapelelor dumneavoastră, este important să îndepărtați orice fel de pată apelând la tehnici recomandate.

Iată pașii pentru curățarea canapelei care vă vor ajuta să îndepărtați și cea mai dificilă pată de sânge:

 • Folosiți un prosop sau burete rece și umed cu care să curățați pata de sânge. Evitați frecarea, pentru că astfel sângele se poate impregna în țesătura canapelei. Începeți dinspre exteriorul petei, și continuați treptat către centrul acesteia (dacă pata de sânge este uscată, folosiți o periuță de dinți pentru a îndepărta orice reziduu înainte de a începe să curățați cu prosopul).
 • Amestecați o cană de apă rece cu puțină apă minerală, și turnați-o pe zona afectată. Folosind un burete, continuați sa curățați ușor pata.
 • Repetați cel de-al doilea pas pană când pata se decolorează. Vă puteți opri din curățat canapea atunci când pe burete nu se mai impregnează sânge de pe zona pătată.
 • Amestecați 80% apă, 10% glicerină și 10% detergent de rufe într-o cană sau intr-un bol. Turnați acest preparat într-un tub de spray și agitați-l până cînd este amestecat.
 • Pulverizați de două-trei ori direct pe pata de sânge. Clătiți cu un burete în sens circular pentru a decolora treptat pata.
 • Odată ce pata este îndepărtată, turnați apă rece pe zona pătată, și tamponați zona umedă cu un prosop. Puteți păstra preparatul din glicerină, apă și detergent și să îl folosiți și în viitor pentru îndepărtarea petelor de sânge de pe canapele.

Nu uitați! Aceste trucuri sunt sugerate doar pentru întreținere! Dacă aveți orice îndoială cu privire la un anumit tip de pată, sau dacă aveți de-a face cu o pată extrem de dificilă, nu ezitați să apelați cât mai repede la echipa noastră de profesioniști în curățare canapele!


Articole curatare pete de pe canapele

curatare suc de fructe din canapea
curatare pata ciocolata din canapea
curatare guma mestecat din canapea
curatare pata ulei de pe canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum