logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Curatare pete vin de pe canapea


Fie că vă așezați pe canapea pentru a vă odihni, fie că petreceți o seară cu prietenii, un pahar cu vin vă poate ajuta să vă relaxați.

curatare pata de vin de pe canapele

Dar atunci când o pată de vin apare accidental, este normal să deveniți tensionat sau panicat. Petele de vin nu sunt chiar cele mai simple, deci este important să acționați rapid atunci când vă confruntați cu o astfel pată de vin alb sau roșu. Cu cât o descoperiți mai repede, cu atât mai mari vor fi șansele să o îndepărtați.

Din ce este produs vinul?

Vinul roșu este de fapt produs din multă apă. Dar, desigur, include și alte ingrediente, după cum vă puteți da seama atunci când îl gustați. Aici sunt o serie de ingrediente care fac acest „suc de struguri roșii” atât de delicios:

 

  • Alcool
  • Zaharuri – glucoză și fructoză
  • Acizi
  • Compuși din nitrogen – nitrogen, aminoacizi, amoniac

De ce pătează vinul roșu?

Culoarea strugurilor este cea care se impregnează în țesături (strugurii roșii sau cei negri fac vinul să fie roșu). Taninul pe care il conține vinul roșu contribuie, de asemenea, la abilitatea sa de a se impregna în haine, covoare și canapele. Pe de altă parte, vinul alb este produs din struguri galbeni, verzi sau rosé. Ca rezultat al nuanței lor deschise, petele de vin alb nu sunt la fel de dificil de îndepărtat

Cu toții am experimentat asta  - acel moment îngrozitor când un pahar de vin roșu se varsă pe masă și stropește canapeaua. Da, aceasta este cu siguranță una dintre acele pete care știu cum să lase urme. Iar până în mometul în care aflăm cum să îndepartăm pata, este posibil să fie prea târziu să acționăm pentru că pata a stat deja prea mult timp impregnată în țesătură.

Dar nu vă îngrijorați! Experții în curățat canapele vă oferă soluții pas cu pas care să vă ajute să îndepărtați petele de vin roșu chiar la dumneavoastră acasă.

Ca și în cazul celorlalte pete, cu cât acționați mai repede, cu atât mai eficiente vor fi rezultatele. Va fi mult mai ușor să curățați pata dacă o veți curăța înainte ca vinul sa fie absorbit în profunzime. Iată pașii pentru o curățare eficientă a petelor de vin:

  • Cu un prosop alb curat încercați să curățați întreaga suprafață a petei.
  • După ce terminați curățarea, turnați puțină apă rece direct pe pata de vin. Această procedură va contribui la diluarea reminiscențelor petei, făcând curățarea mai ușoară. Continuați să curățați până când constatați că prosopul nu mai absoarbe nimic din pată.

Articole curatare pete de pe canapele

curatare pata vin din canapea
curatare pata oja din canapea
curatare pata grsime din canapea
curatare pata de sange din canapea
Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum