logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Trimite-ne o poza si iti comunicam pretul:


Daca doresti o oferta de pret pentru curatarea canapelei, te rugam sa ne trimiti una sau mai multe poze cu canapeaua ta iar noi te vom contacta telefonic in cel mai scurt timp.

Te informam ca iti stam la dispozitie telefonic pentru asistenta in mod GRATUIT cu privire la spalarea sau curatarea unei canapele. Ne poti scrie si pe WhatsAp pentru o estimare de pret, caz in care te rugam sa ne trimiti o poza cu canapeaua.Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Atentie la completarea numarului de telefon, daca este eronat nu putem sa va contactam.


Serviciile de curatat la domiciliu se presteaza doar pentru comenzile in valoare egala sau mai mare de 100 Ron.

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum