logo curatare canapele

Curatare canapele pe loc Bucuresti

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Scapa de acarienii din canapea printr-o curatare profesionala


Acarienii sunt organisme foarte mici, atrase de spații umede și praf. Aceștia pot provoca deseori alergii severe atât oamenilor, cât și animalelor, fiind cel mai des întalniți în perne, saltele, canapele, paturi, cuverturi sau pături.

scapa de acarienii din canapea printr-o curatare profesionala

Dacă unele specii de acarieni provoacă alergii, există și alte tipuri ce pot provoca iritații la nivelul pielii sau chiar al plămânilor. Așadar, canapelele pot reprezenta adevărate pericole pentru sănătate atunci când nu sunt întreținute corespunzător.

Fiind organisme extrem de mici, acarienii sunt dificil de depistat. Însă, există substanțe care, aplicate în mod responsabil, vor conduce la îndepărtarea acestora pentru o perioadă îndelungată de timp.

Noua tehnologie prin care se curata o canapea constă într-un proces de injecție-extracție și este foarte indicată pentru eliminarea acarienilor din canapele și saltele. Astfel, un jet de apă și detergent lichid industrial este injectat în profunzimea canapelei și a saltelei, fiind imediat extras prin intermediul aspiratorului profesional utilizat.

Detergentul utilizat pentru curățarea unei canapele este unul concentrat, special conceput pentru îndepărtarea dăunătorilor.
Dacă procesul de curățare canapea nu este executat în mod profesionist și responsabil, acarienii nu vor fi complet îndepărtați și pot apărea simptome diverse care să conducă la afecțiuni grave ale organismului.

În concluzie, se recomandă ca de mai multe ori în decursul unui an să se recurgă la operațiuni de curățat canapea, operațiuni ce implică prețuri reduse și calitate sporită și care, executate în scurt timp, vă vor proteja sănătatea o perioadă îndelungată.


Alte articole despre curatare canapele:

protectie garantata prin servicii de curatare canapele
curatare canapele pentru comfort si igiena
solutii profesionale pentru curatat canapele
curatare si igiena la preturi accesibile servicii pentru canapele
curatare profesionala canapele fara efort
avantajele procesului de curatare canapele
fii expert in curatarea canapelelor
importanta curatarii canapelelor
canapele mai curate ca niciodata
solutia pentru canapele mereu curate
produse profesionale pentru o curatare profunda a canapelelor
scapa de acarienii din canapea printr-o curatare profesionala
ce avantaje avem atunci cand curatam cu spuma canapeaua
temerile ce tin de curatarea canapelelor vor disparea
in ce consta curatarea canapelei

 

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum