logo curatare canapele

Curatare canapele pe loc Bucuresti

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Solutia pentru canapele mereu curate


Deși majoritatea persoanelor consideră că o curățare a canapelei poate afecta în timp fibrele textile, culoarea și rezistența acesteia, trebuie știut faptul că actualele metode inovatoare de curățare sunt special concepute pentru a proteja canapelele de acțiunea dăunătorilor.

solutia pentru canapele mereu curate

Totodată, deși ne-am putea aștepta la o estompare a culorilor, tehnologia de injecție-extracție prin care se realizează curățarea în profunzime a canapelelor reîmprospătează culorile, oferind canapelei un aspect impecabil, de noutate.

Această tehnologie modernă de curățare constă în inserția unui jet puternic de apă și detergent lichid industrial în țesăturile canapelei, jet care este puternic extras prin intermediul unui aspirator profesional, astfel împiedicând umezirea excesivă a fibrelor textile, reducând totodată riscul apariției umidității și, implicit, a mucegaiului care v-ar putea afecta sănătatea.

Un proces de curățare se realizează într-un interval scurt de timp, iar echipa noastră de profesioniști asigură o uscare rapidă a canapelei. Deși există metode diverse de curatare, acestea nu sunt eficiente, iar simpla aspirare a canapelei nu ajută la eliminarea bacteriilor și a prafului impregnat în țesături.

Pentru a vă petrece timpul într-un spațiu prielnic și igienic, este recomandat să apelați periodic la servicii profesionale de curățare canapele, aceste procese fiind unele deloc costisitoare și care vă vor ajuta să câștigați și timp.

Așadar, pentru ca fotoliile și canapelele dumneavoastră să fie întotdeauna curate și să înfrumusețeze spațiul în care vă petreceți majoritatea timpului, nu ezitați să apelați la echipa noastra!

Alte articole despre curatare canapele:

protectie garantata prin servicii de curatare canapele
curatare canapele pentru comfort si igiena
solutii profesionale pentru curatat canapele
curatare si igiena la preturi accesibile servicii pentru canapele
curatare profesionala canapele fara efort
avantajele procesului de curatare canapele
fii expert in curatarea canapelelor
importanta curatarii canapelelor
canapele mai curate ca niciodata
solutia pentru canapele mereu curate
produse profesionale pentru o curatare profunda a canapelelor
scapa de acarienii din canapea printr-o curatare profesionala
ce avantaje avem atunci cand curatam cu spuma canapeaua
temerile ce tin de curatarea canapelelor vor disparea
in ce consta curatarea canapelei

 

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum