logo curatare canapele

Curatare canapele pe loc Bucuresti

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Solutie pentru curatarea canapelei Guardsman


Lichidul de curățare CITRUS GUARDSMAN este recomandat pentru curățarea canapelelor al căror material este codat cu litera S, adică material a cărei curățare implică doar detergenți ce nu conțin apă. Acesta curăță perfect petele de ulei și grăsime, fără a lăsa reziduuri în urmă. Este foarte ușor de folosit și, totodată, se usucă rapid.
În urma curățării, canapeaua va emana un parfum revigorant de citrice.

Acest produs pentru curățarea canapelelor este apreciat deoarece curăță fără a fi nevoie de prea multă frecare. Nu trebuie decât să turnați câteva picături pe o cârpă umedă, curată, iar apoi să frecați de câteva ori pentru ca petele să dispară.

Acest lichid de curățare CITRUS GUARDSMAN este, cu siguranță, unul eficient care vă va ajuta să curățați canapelele în mod simplu, ori de câte ori este nevoie. Este ideal ca acest produs să existe în permaneță în casa dumneavoastră.

Astfel, imediat ce apare o pată, îl puteți utiliza pentru rezultate uimitoare.  După cum probabil știți deja, cu cât veți acționa mai rapid pentru curățarea petelor apărute pe canapele, cu atât rezultatele curățării vor fi mai rapide și se vor ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Se pare că, odată cu trecerea timpului, viața oamenilor a devenit mai ușoară, acest lucru constând chiar și în aceste soluții pentru curățare ce vă ajută să economisiți foarte mult timp, pentru a vă bucura de lucrurile importante!


Solutii curatat canapele

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum