logo curatare canapele

Curatare canapele pe loc Bucuresti

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Solutie pentru curatarea canapelei Resolve


Această soluție pentru curățarea țesăturilor implică îndepărtarea petelor dificile de pe canapele. Ea îndepărtează în mod eficient mirosurile neplăcute și murdăria de pe canapelele fabricate din materiale precum amestecul de bumbac și poliester, nailon, bumbac sau poliester, fără a decolora fibrele textile și fără a estompa culorile.  Nu ar trebui să fie folosită pe materiale ca pielea, vinilul, mătasea sau catifeaua.

Produsul RESOLVE  pentru curățat canapele îndepărtează cu ușurință petele de mâncare, grăsime, vin sau cafea. De asemenea, este foarte ușor de folosit - pulverizați pe țesături, apoi frecați ușor, în funcție de necesitate și ștergeți cu o cârpă curată. Soluția curăță bine petele, fără a lăsa reminiscențe sau urme inestetice. În urma curățării, aerul din încăpere va fi și el reîmprospătat.

RESOLVE este un produs testat care, folosit în mod corespunzător, va îndepărta definitiv petele de pe canapele și va oferi un miros proaspăt timp îndelungat, fără să deterioreze în vreun fel consistența materialelor din care sunt compuse acestea.

Faptul că este comercializat într-un recipent cu pulverizator vă va ușura misiunea, tot ce veți avea de făcut fiind să pulverizați soluția pe canapea, iar mai apoi să ștergeți. Datorită faptul că este atât de simplu de folosit, dar și pentru că rezultatele sale sunt recunoscute de mii de oameni, acesta a devenit unul dintre cele mai folosite produse pentru curățat canapele.

Așadar, oricine poate utiliza un astfel de produs, simplu și eficient, pentru a-și înfrumuseța casa și pentru a-și asigura un mediu de viață prielnic și igienic!


Solutii curatat canapele

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum