logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii curatare
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Solutie pentru curatarea canapelei Scotchgard


În zilele noastre, canapelele ne duc cu gândul la decorarea locuinței sau la ospitalitate, la încăperile în care ne primim oaspeții. Însă, de cele mai multe ori, uităm să luăm în calcul și nenumăratele momente în care le folosim sau pe cele în care, din neatenție, le-am murdărit. Așadar, întotdeauna există șansa de a ne confrunta cu germeni ce apar din cauza lipsei de igienă, nu neapărat voite, deci este absolut necesar să curățăm canapelele periodic.

Formula soluției de curățare SCOTCHGARD ajută la o îndepărtare delicată a petelor, fiind comercilizată sub formă de spumă. Aceasta îndepărtează petele, dar totodată protejează tapițeria. Produsul are rezultate promițătoare pe canapele, perne și chiar huse. De obicei, produsul redă aspectul inițial tapițeriei.

SCOTCHGARD conține agenți protectori anti-murdărie. Aceștia protejează împotriva apariției murdăriei, chiar și după încheierea procesului de curățare a canapelei. Doar pulverizați, lăsați spuma să se se înmoaie, iar apoi folosiți un prosop curat pentru a șterge.

Produsul nu este recomandat pentru curățarea canapelelor confecționate din materiale codate cu litera X, adică materiale ce nu trebuie curățate cu nicio soluție comercială.

Fiind un produs comercializat în mai multe țări ale lumii, această spumă de curățare garantează eficiență și rapiditate în curățare, dar și efecte îndelungate, ce vor ține departe atât murdăria și mirosurile neplăcute, cât și factorii dăunători sănătății, precum bacteriile sau acarienii.

Totul devine mult mai ușor atunci când în casele noastre există astfel de produse ce pot fi folosite imediat, cu ușurință, produse ce ne ajută să economisim numeroase resurse!


Solutii curatat canapele

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum