logo curatare canapele

Servicii de curatare canapele la domiciliu

Home
|
Curatare canapele
|
Poze
|
Cere oferta
|
Solutii de curatat
|
Ghid curatare canapele
|
Preturi

Solutii pentru curatat canapele


Dacă vă intrebați cum ați putea să îndepărtați petele sau mirosurile atât de neplăcute de pe canapelele dumneavoastră, noi avem soluții! Vă prezentăm o serie de produse de curățare comercializate la prețuri accesibile. Acestea ar trebui să existe în orice locuință datorită faptului că au efecte rapide și eficiente!

De asemenea, venim și cu soluții optime pentru proprietarii de animale de companie ale căror canapele sunt mult mai predispuse la murdărie, la apariția microbilor sau chiar la o deteriorare rapidă!


Scothgard - solutie pentru curatarea canapelelor

În zilele noastre, canapelele ne duc cu gândul la decorarea locuinței sau la ospitalitate, la încăperile în care ne primim oaspeții. Însă, de cele mai multe ori, uităm să luăm în calcul și nenumăratele momente în care le folosim sau pe cele în care, din neatenție, le-am murdărit. Așadar, întotdeauna există șansa de a ne confrunta cu germeni ce apar din cauza lipsei de igienă, nu neapărat voite, deci este absolut ...

vezi articolul

Citrus guardsman - solutie pentru curatarea canapelelor

Lichidul de curățare CITRUS GUARDSMAN este recomandat pentru curățarea canapelelor al căror material este codat cu litera S, adică material a cărei curățare implică doar detergenți ce nu conțin apă. Acesta curăță perfect petele de ulei și grăsime, fără a lăsa reziduuri în urmă. Este foarte ușor de folosit și, totodată, se usucă rapid.

vezi articolul

Bissell - solutie pentru curatarea canapelelor

Spuma BISSELL pentru curățarea covoarelor și a tapițeriilor vă ajută să vă păstrați casa curată, eliminând petele și mirosurile neplăcute cauzate de animalele de companie. BISSELL a redefinit conceptul de curățare prin crearea unei familii de produse inovatoare de curățare, printre care și acesta, unul extrem de eficient în ceea ce privește canapelele.

vezi articolul

Resolve - solutie pentru curatarea canapelelor

Această soluție pentru curățarea țesăturilor implică îndepărtarea petelor dificile de pe canapele. Ea îndepărtează în mod eficient mirosurile neplăcute și murdăria de pe canapelele fabricate din materiale precum amestecul de bumbac și poliester, nailon, bumbac sau poliester, fără a decolora fibrele textile și fără a estompa culorile.  Nu ar trebui să fie folosită pe materiale ca pielea, vinilul, mătasea sau catifeaua.

vezi articolul

 

Alege servicii profesionale de curatare canapele la domiciliu la cel mai avantajos pret.

Eventualele reclamatii referitoare la serviciile oferite de noi se pot face pe loc in momentul in care eliberam bonul fiscal.

Nu sunt luate in considerare recalamatiile primite ulterior sau dupa cateva zile de la prestarea serviciilor.

Firma noastra presteaza servicii de curatare canapele la domiciliu clientului. Prin serviciile oferite putem indeparta de pe canapeaua dumneavoastra pete de cafea, mucei, mirosuri neplacute. pete de vin, etc. Folosim solutii si detergenti profesionali pentru ca curatarea canapelei sa nu fie doar la suprafata ci si in profunzime.
Copyright @ 2015 curatare canapele.ro. Toate drepturile rezervate.

comanda acum